[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Date Index][Thread Index][Author Index]

Re: Echoplex LED level indicators question. Please Help Me!

I hope this doesn't sound flippant, but when you say "My EDPs are exactly the same in this respect" exactly what do you mean?  Do you mean when you record your first loop the feedback level is higher than the original input level or you can get the feedback level LED to light even when the input LED is dark? 
-------------- Original message --------------
From: andy butler <akbutler@tiscali.co.uk>

> in this respect.Actually, I'd wonder why the
> feedback LED was lighting at all during Record.
> I'd ignore it, in fact I didn't even notice it happening.
> Use the input LED to monitor Input.
> ..and the Feedback LED to tell you when you're overloading the loop.
> andy butler
> weeksville@comcast.net wrote:
> > I am still looking for an answer to this question. I have scoured the
> > mailing list and cannot find any help. The closest post I can find is
> > from Kim in 1998. Please help me. I upgraded to Loop IV 1.1 software
> > and now the input led and feedback led indicators are not working
> > properly (I think.) The feedback led registe rs much hotter than the
> > input led when recording. My echoplex is 2003 build so the input R10
> > and R 30 modification is in there. I put the Loop III 5.0 chips back in
> > the unit and the described problem still exists. So I put the Loop IV
> > 1.1 back in. May main question is this... which led should I use to set
> > my levels? I can get a good solid green signal on the feedback led
> > without the input led even registering (ie it is dark.) When the input
> > led is good and green, no yellow/orange, and not even close to red, the
> > feedback led is orange and borders on red. I am using the same gear I
> > have always used so my input instruments haven't changed. HELP!